Nederlands dikste Max Verstappen-camper is een stadsbus

U ziet wel eens campers op deze site, maar zoiets als dit heeft u vast nog niet eerder gezien: een tot luxe achtpersoonscamper omgebouwde stadsbus in volledig Red Bull Racing/Max Verstappen-thema. Het mooiste detail: hij is te koop.

Deze omgebouwde stadsbus heeft alles wat uw hartje begeert: een stuur, wielen, biertap, Red Bull Racing-kleuren, acht bedden, negen zitplaatsen en een echte pisbak (een urinoir kunnen we het niet noemen) die u normaal alleen in kroegen tegenkomt. Maar het allerbeste is dat u hem voor een prikkie op de kop kunt tikken.

De omgebouwde bus heeft de Max Verstappen-fans een zomer lang plezier gebracht terwijl ze naar de Formule 1-races in Oostenrijk en Duitsland reden. Het is nu dan ook een mooi moment om te starten met een nieuw project dat dan hopelijk voor de Europese races van volgend jaar klaar is. En wellicht rijdt u dan met zeven vrienden in deze bus naar diezelfde evenementen. Zeg nou zelf: voor de prijs kunt u het bijna niet aan uw neus voorbij laten gaan. 12.500 euro gedeeld door acht is niet zoveel voor een epische roadtrip aankomende zomer.