Kleindochter vindt Lamborghini en Ferrari in oma's opslag

Tijdens een opruimsessie kom je wel eens wat leuke herinneringen tegen, maar een hele Lamborghini valt daar meestal niet onder. Toch overkwam het een Amerikaanse meid die de garage van haar oma mocht uitruimen.

De Lamborghini Countach is voor veel autoliefhebbers een jongensdroom. De poster hing vroeger waarschijnlijk boven het bed, maar eentje bezitten zit er voor de meeste van ons nooit in. Niet alleen omdat ze zeldzaam en duur zijn, maar ook omdat het allerminst een goeie aankoop is. Maar wat nu als je hem niet hoeft te kopen omdat je hem in de garage van je oma vindt? Dan is het de vondst van de eeuw.

Redditgebruiker Eriegin overkwam het in het echt. Laten we maar gelijk uitleggen dat haar opa en oma niet bepaald de gemiddelde opa en oma waren. Haar (inmiddels overleden) opa dealde namelijk in exotische auto's. Hij kocht de Countach in 1989, maar moest helaas zijn bedrijf opdoeken omdat hij de hoge verzekeringskosten niet meer kon betalen. In plaats van de auto's te verkopen, zette hij ze in de garage onder een doek. En ja, dat betekent dat er naast de Countach nog meer moois gevonden is. Denk aan een Ferrari 308.

Het siert Eriegin dat zij niet gelijk denkt aan het verkopen van de Countach. In tegendeel zelfs, ze zou de auto het liefst opknappen en ermee gaan rijden. Daarbij heeft ze het voornamelijk over onderhuidse restauraties want de buitenkant moet vooral zo blijven. Met de slechte laklaag vertelt de Lambo namelijk het unieke verhaal, en dat is ook wat waard. Maar of dat gaat gebeuren is nog niet zeker. De auto staat immers nog op naam van oma en als we Eriegin mogen geloven is granny niet zo vrijgevig dat ze de Lamborghini cadeau doet.