Rapper Boef voor rechter wegens Wegmisbruiken in Audi RS6

Want je bent pas een echte boef als je met justitie in aanraking bent geweest. Ja toch? Beng beng.

Een essentieel element van een rapper zijn is dat je maximaal te koop loopt met alle dure spullen die je leent of leaset. Want wat heb je aan al dat moois als de buitenwereld niet kan zien hoe welvarend en succesvol je bent? In dat kader van dit patsergedrag (wink wink) maakte reppert Boef in 2016 een paar videootjes met hele dikke auto's die heel dik over de snelheidslimiet werden gereden. Want hij leeft die fast life (s/o naar Mini), terwijl wij op onze zolderkamers de eindjes aan elkaar knopen. 

Wie in tegenstelling tot Boef (beng beng) echter helemaal geen vluggie Japies zijn, is het Openbaar Ministerie. Het komt meer dan twee jaar na dato nog eens aankakken met een onderzoek naar de wegpiraterij van de succesvolle rapper en Somaliërmepper. Maar goed, zo lang de feiten niet zijn verjaard staat dat ze vrij.

[tekst gaat verder onder de video]

Meneer Boef - die in het echte leven Sofiane Boussaadia heet en 25 jaar oud is - wordt onderzocht voor bovenstaand filmpje, met 7.684 minkudos één van de meest geminde filmpjes op Le Dumpert ooit. Wellicht omdat het best wel een worstenfestijn is, waar zijn de kechs? We zien Boef en zijn entourage boeken in een BMW M135/140i, een CLA45 Shooting Break, en natuurlijk de vermaarde Audi RS6. De volle 560 pk van laatstgenoemde wordt meermalen op de snelweg benut, als de teller 300 aantikt. Maar eigenlijk vinden we dat een stuk minder erg dan dat gejaag in druk verkeer op de provinciale weg.

Waarom het het OM meer dan twee jaar kostte om een aanklacht te formuleren naar aanleiding van een filmpje uit juli 2016 is ons een raadsel.