Man swaffelt auto. Mag niet

De politie van Kansas had wel een vrij unieke heterdaad. Ze pakten een 24-jarige Amerikaan op die op dat moment in een auto probeerde te komen. Niet op de manier waarop u verwacht.

In mei van dit jaar kreeg de hermandad uit Kansas een belletje van een bezorgde burger. Deze zag een man vreemd doen rondom een auto en vroeg of de politie even een kijkje wilde nemen. Toen de dienders aankwamen moesten ze waarschijnlijk in hun ogen wrijven om zeker te zijn van hetgeen er voor hun ogen gebeurde. Ze betrapte de 24-jarige Ryan Malek onder de auto met zijn broek op z'n enkels terwijl hij zijn penis in de uitlaatpijp probeerde te krijgen.

De agenten grepen direct in en sommeerde de man om te stoppen met zijn seksuele actie, maar hierop gaf Ryan geen reactie. Hij bleef doorgaan met zijn poging om de auto van achteren te nemen. Om Malek tot de orde te brengen, taserde de politieagenten hem. Op het bureau werd duidelijk dat de opgewonden jongeman onder invloed van alcohol was.

Afgelopen vrijdag moest Ryan voorkomen om verantwoording af te leggen voor zijn liefdevolle daad. Hij vond zichzelf schuldig en ontliep hierdoor een gevangenisstraf. Hij mag nu een voorwaardelijke straf van een jaar uitdienen.