Eindelijk! Iemand lost het bordenprobleem van batterijrijders op

Dankzij een dappere petitieschrijver hebben rijders van elektrische auto's binnenkort geen enkele reden meer om hun handen van het stuur te halen: er moeten verkeersborden komen die naar stekkerplaatsen leiden.

Soms vind je op het grote boze internet dingen waar je spontaan van in een deuk ligt. Doorgaans horen petities daar niet bij, ze zijn vaak waardeloos geschreven en vragen om onhaalbare dingen [vul hier een paar belachelijke petities in]. Het verzoek dat we vandaag gaan bespreken is goed voor een flink lachsalvo om zijn volstrekte obsoleetheid.

Rijders van de crème de la crème van de technologie vragen de overheid om verkeersborden. Broehaha. Verkeersborden. Om ze te wijzen naar Fastned-laadpalen. In een tijd dat overal wordt geprobeerd om de bordenbrei op te lossen. De petitie is een bewijs dat elektrische auto's veel te duur zijn: ze zijn alleen te betalen voor babyboomers en andere ouden van dagen. Lui die niet weten dat er een navigatiesysteem in hun batterijsloep zit, of die niet weten hoe ze het systeem moeten bedienen.

Dus nu moet de overheid aan de slag om hun kennisdeficiet te verhelpen door met borden te verwijzen naar de tankstations waar een snellaadplaats is.

Beste petitieschrijver, misschien is het een slimmer idee om te leren omgaan met het GPS-unit in de stekkermobiel. 'Maar', zegt u, 'wellicht heeft de auto een navigatie die niet helemaal up-to-date is'. Dat is heel goed mogelijk en daar hebben we een oplossing voor bedacht: schrijf een petitie en vraag aan de fabrikant om zo snel mogelijk een update uit te brengen. Dan hoeven de benzinerijders van het land (die immers zo goed als alle (wegen)belasting betalen) de bewegwijzering voor hun sukkelige elektrische collega's niet te betalen.