Jenson Button zet villa in Los Angeles te koop voor $6,8 miljoen

Oud-Formule 1-coureur Jenson Button heeft zijn huis in Los Angeles te koop gezet. Dat geeft ons de kans om even binnen te gluren.

De achtendertigjarige ex-wereldkampioen Jenson Button zou het waarschijnlijk niet slecht doen als vastgoedhandelaar (of als autohandelaar). Een jaar geleden kocht hij een 446 m2 grote villa in de dure wijk Brentwood in Los Angeles voor een schappelijke 5,3 miljoen euro (iets meer dan zes miljoen dollar). Deze heeft hij nu op de markt gezet voor een kleine zeven euroton meer (6,8 miljoen dollar). Dat is lekker verdienen in een jaar. 

Voor de zes miljoen euro die Button voor zijn huis vraagt, krijgt de koper ook wel wat. Laten we beginnen met de in de buurt wonende celebs waaronder Harrison Ford, Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow, O.J. Simpson, Heidi Klum en Arnold Schwarzenegger. Als dat de koper nog niet over de streep trekt, dan moeten de gigantische keuken, de spa, het zwembad, de belachelijk grote badkamer en het landelijke uiterlijk van de villa het wel doen. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f0705a90588e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });