Formule 1 ook komende drie jaar exclusief bij Ziggo

Ziggo heeft zijn overeenkomst met de Formule 1 verlengd: ook de komende drie jaar is de koningsklasse in Nederland exclusief in handen van de huidige aanbieder.

Voor Ziggo was de verlenging natuurlijk een no-brainer. De F1 is populairder dan ooit in Nederland, en met mooie tijden voor Max Verstappen in het vooruitzicht zal de interesse niet snel afkalven. Die kip met de gouden eieren ga je niet slachten. Tot en met 2021, een jaartje nadat Max' huidige contract bij Red Bull Racing afloopt, kunt u voor Nederlandstalig commentaar op de treurpit terecht bij het duo Mol en Plooij, dat zo naar alle waarschijnlijkheid de eerste wereldtitel van Verstappen zal coveren. Mocht u hier geen fan van zijn, dan kunt u altijd bij de Duitser of via een stream kijken. 

Zo lang het tweede scherm maar openstaat op @AutobahnEU, voor een in-depth liververslag vol telemetrie, radioboodschappen, en nutteloze feitjes en statistieken.

Voor de echte cracks die geen seconde van het racen willen missen, en bereid zijn wat extra te lappen, is er ook goed nieuws: de streamingdienst F1 TV Pro komt eindelijk ook naar Nederland. Ons land behoorde niet tot het gebied waar F1 Pro werd uitgerold, maar dit wordt rechtgezet.