Aangereden hondje urenlang vast in bumper

Dinsdagochtend werd hondje Tero aangereden door een Duitse automobilist. De dame in kwestie had niets door en liet het arme hondje uren lang bivakkeren in de voorkant van haar bolide. U mag overigens raden met welk merk auto we hier te maken hebben.

Afgelopen dinsdagochtend vond nabij Hamburg - om maar even wat AD/Telegraaf-lingo te hanteren- een verschrikkelijk horrorongeluk des doods plaats. Een 59-jarige dame die onderweg naar haar werk in de stad was, reed tegen 'iets' aan. Niet wetende dat ze een hond had aangereden, stopte ze de auto en stapte uit om de schade te checken. Door de duisternis en haar gebrekkige inzicht om naar de voorkant van de auto te kijken, kon de dame niets ontdekken en vervolgde haar weg. Pas toen ze na haar werkdag terugkeerde naar haar Franse bolide (hint) hoorde ze het 13-jarige dwergschauzertje janken. Hij was na de aanrijding gevangen genomen (hint #2) door het plastic van de bumper.

De dader belde de brandweer om de hond uit zijn benarde situatie te bevrijden, maar dat liet de keffer niet zomaar toe. Na wat blaffen en bijten werd hij dan toch uit het ventilatierooster getrokken en kon hij zonder enige verwondingen herenigd worden met zijn ongeruste eigenaar. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed42a481361c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });