VIDEO. Komt een blondje met haar Tesla bij het tankstation

Sta je bij een tankstation te wachten op je beurt, heb je voor je een blonde bimbo die de vulopening van haar Tesla probeert te vinden. Maar dat kan helemaal niet want Tesla's zijn elektrisch ahahah laten we allemaal even lachen om het blondje.

Onderstaande video gaat als een malle op het internet. Hij is al van het weekend, maar toen waren we aan het zuipen, in plaats van filmpjes te kijken op onze zolderkamer. Sue us. De premisse: blonde trofeevrouw met spiegelbril wil tanken, maar heeft niet door dat ze een elektrische auto rijdt. Dit alles wordt gefilmd door een als man verklede eekhoorn, die na drie minuten besluit toch maar even de helpende hand te bieden.

Toegegeven: het is een geslaagde hoax, want hij slaat enorm aan. Maar wie denkt dat dit echt is, zelfs na het zien van een vulslang die voor een laadpoort wordt gehouden, heeft waarschijnlijk kicken.nl ook nog in zijn bookmarks staan.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f373a0bc1812', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });