Verkeersboefje Conor McGregor vrijgesproken

UFC-vechter en verkeersboefje Conor McGregor werd voor de rechter geroepen omdat staande was gehouden om nog onduidelijke redenen. In tegenstelling tot zijn vorige vonnis, mocht hij deze keer zonder boete de rechtszaal verlaten.

Vorig jaar reed Conor McGregor nogal wat te hard in zijn lichtblauwe Range Rover. Hiervoor mocht de man vorige maand voorkomen en kon hij zijn rijbewijs voor een half jaar inleveren en een boete van 1.000 euro betalen. Ergens tussen dat eerdere vergrijp en de uitspraak werd de UFC-vechter ook staande gehouden. Welke redenen hiervoor waren weten we helaas niet, maar McGregor mocht zich hiervoor deze week verantwoorden.

Achteraf bleek de staandehouding niet meer dan een routinecheck en zat Conor op dat moment zonder geldige papieren achter het stuur. De Ier kon geen geldig rijbewijs en verzekeringsbewijs tonen. Een kwestie van ergens vergeten mee te nemen. Tenminste, dat heeft het team van McGregor's advocaten de rechter wijs weten te maken. De documenten werden netjes voor de zitting aan de rechter overhandig zodat Conor alleen maar hoefde op te dagen om te horen dat alles in orde was en hij weer rechtsomkeert mocht maken.