Gratis krassen en grote kieren bij aanschaf van Tesla Model 3

De Tesla Model 3 kan niet snel genoeg geleverd worden en daarom krijgen de kopers blijkbaar niet helemaal het perfecte product dat Tesla belooft binnen. In dit geval kreeg de eigenaar een flink aantal krassen en kieren tussen de panelen op de koop toe.

Tesla heeft de productie van de Model 3 nu eindelijk een beetje onder controle. Er rollen duizenden auto's van die auto's wekelijks van de band, maar blijkbaar gaat het toch nog gepaard met wat kwaliteitsproblemen. Daar kwam Jason Fenske van Engineering Explained ook achter. Hij kocht een nieuwe Model 3, maar bij levering zag hij direct wat problemen met de lak.

Jason heeft voor de optionele rode metallic lak gekozen waarvoor hij $2.500 extra moest ophoesten. In ruil daarvoor kreeg hij krassen, stukken zand onder de lak en een laklaag die met de verfroller aangebracht lijkt te zijn. Hij maakte er een video van. 

Gelukkig heeft Tesla wel aangegeven dat ze de auto terug zullen nemen en alle problemen netjes zullen verhelpen terwijl Jason een leenauto krijgt.