'Muricans blokkeren Tesla Superchargers met hun pick-up trucks

Het is de Amerikaanse droom om het milieu te haten en met diesel pick-ups rond te rollen. Daarom blokkeren rednecks tegenwoordig Tesla Superchargers met hun enorme trucks.

Het milieu wordt er niet beter op en mensen zoals Elon Musk proberen ons te behoeden voor een roetzwarte toekomst door uitstootloze auto's op de markt te brengen. Deze zijn tot op zekere hoogte inderdaad milieuvriendelijker, maar dan moeten ze wel opgeladen kunnen worden. Iets wat niet kan in Hicktown, sorry Hickory, North Carolina. Daar worden de Superchargers tegenwoordig geblokkeerd door opgehoogde pick-up trucks van mensen die Tesla's haten.

Een Tesla-eigenaresse probeerde onlangs haar auto op te laden bij een benzinepomp, maar kon dat niet doen omdat ze haar accubak niet bij een oplader kon parkeren. Daar stonden een paar dikke pick-ups met daarnaast boze bro's die 'Fuck Tesla" scandeerden. Overigens waren de heren niet erg vastberaden. Toen een werknemer van het pompstation naar buiten kwam om ze weg te sturen, vertrokken ze ook netjes. 

De oplossing voor dit soort nutteloos gedrag lijkt eigenlijk best simpel. Zoals een reaguurder op Jalopnik aangeeft moet het een piece of cake zijn om met een Model 'rollin coal' X zo'n hoogpotig mobiel van z'n plek te trekken. De Tesla weegt meer en produceert veel meer koppel dan een truck.