Totale lul Marvin H. reed vijf mensen dood, en geeft ze nu de vinger

Wanneer je eigenhandig en volstrekt onnodig vijf mensen de dood in hebt gejaagd, en het zelf overleeft, dan zit je he-le-maal stuk lijkt ons zo. Maar niet Marvin H., die geeft vanuit zijn ziekenhuisbed alweer stoere middelvingers. Thug life.

Sommige mensen zijn de lucht die ze ademen niet waard, en Marvin H. is daar een fraai voorbeeld van. De 20-jarige knaap reed vlak voor Kerst bij het uitwijken voor een flitspaal met zijn BMW vijf mensen naar het hiernamaals, maar overleefde natuurlijk zelf. Onkruid vergaat niet. Inmiddels is de zwaargewonde knaap bij kennis en sterkt hij op kosten van de Duitse premiebetaler aan in het ziekenhuis. Dat hij weer vol joie de vivre is, bewijst deze foto, waarop hij heel stoer middelvingers uitdeelt. Het ding verscheen eerder deze maand als zijn Whatsapp-profielfoto. Althans, dat meldt de Duitse boulevardpers, wij hebben Marvin zelf niet in onze contactenlijst.

We geven meteen toe, zo'n foto is vooral aan interpretatie onderhevig, maar elk normaal mens zou nu nog in een foetushouding liggen te piekeren over de vijf man die hij de dood in gejaagd had. Niet Marvin, Marvin hangt liever met zijn bekrabbelde proletenlijf de gangster uit, terwijl de rest van de wereld kan verrekken. Wij wensen hem een maagzweer ter grootte van een kaatsbal en vroege incontinentie toe. Pislul.