Jason Statham verkoopt Ferrari F12berlinetta

Buitenkansje om jezelf te transporteren in de auto van de Transporter himself. Jason Statham heeft zijn rijkelijk uitgeruste Ferrari F12berlinetta te koop gezet, want blijkbaar krijg je ooit genoeg van een 6,3 liter V12.

Fan van lompe actiefilms en brute kracht in een auto? Dan willen we nu graag eventjes uw aandacht. Actieheld Jason Statham (Transporter, Crank, Expendables) heeft zijn Ferrari F12berlinetta te koop gezet. Een auto die bekend staat om zijn brute kracht: 740 pk uit een 6,3 liter V12. 

Als je ongeveer 50 miljoen dollar waard bent, dan hoef je niet zo erg te beknibbelen op de opties bij de aanschaf van een fonkelnieuwe Ferrari. Daarom deed Jason dat in 2014 ook niet. Hij vinkte voor bijna een ton ($96.608) aan extra opties aan voordat hij zijn F12 liet bouwen. Denk hierbij aan allerlei speciaal voor hem gemaakte visuele extraatjes, maar ook aan praktischere dingen zoals een Suspension Lifter

Als je de auto zo persoonlijk uitrust dan is het natuurlijk ook niet raar als je hem af en toe uit de garage haalt voor een ritje. Jason deed dat vaker, want in Los Angeles ga je nergens heen met de benenwagen. De teller van de F12 staat inmiddels op een goed ingereden 20929 mijl (33.681 km). Overigens hoef je geen koopje te verwachten. De dealer heeft de auto te koop staan voor $229,990. Daar komen nog de nodige vervoers- en importkosten bij natuurlijk.