VIDEO. Toyota Supra in z'n gelekte glorie

Verrassing! De Toyota Supra is wederom gelekt. Deze keer door het officiële Mexicaanse Twitterkanaal dat de lanceervideo online gooide. Wij wisten hem te bewaren voordat hij verwijderd werd.

Er gaat geen week voorbij zonder dat Toyota de Supra zelf 'teaset' of dat er weer een met een PotatoCam™ geschoten lekfoto op het web verschijnt, maar de laatste lekkage viel op. De Mexicaanse tak van de Japanse autobouwer deelde vol trots een lanceervideo op Twitter, maar kwam er snel achter dat de lancering niet vandaag, maar pas volgende week is. Het bericht werd dan ook snel weer verwijderd. Het is de eerste keer dat we de volledige auto bewegend en in schappelijke resolutie voorbij zien komen.

Vanzelfsprekend weten we nog niets officieels over de specificaties van de auto, maar veel zal het niet verschillen van de vorig jaar geïntroduceerde BMW Z4. Beide auto's delen immers hetzelfde platform en motorblok. De officiële specs van de Supra verschijnen volgende week. Dan toont Toyota de auto namelijk echt aan de wereld tijdens de Detroit Auto Show.