Wat? No Munnie? Huur een Porsche

Porsche Nederland heeft vier nieuwe auto's aan het wagenpark van Hertz toegevoegd. U kunt nu niet zomaar een auto huren, maar voor een echte 'experience' betalen. 

Laten we eerlijk zijn: we zijn niet allemaal bevoorrecht genoeg om een nieuwe Porsche voor de deur te zetten. Een dergelijke auto mogen rijden ligt voor velen dan ook in dromenland, of is beperkt een race-simulator. Maar er is nu nog een mogelijkheid om te genieten van het kunnen van een 911. Iedereen kan er een huren bij Hertz. De verhuurder heeft vier 911's Carrera T met 370 pk sterke bi-turbo boxermotor aangeschaft.

Christiaan Moerman van Hertz spreekt in dit geval niet meer over simpelweg een auto huren. Nee, de huurder betaalt voor een heuse 'experience'. "De aanschaf van deze Porsches 911 sluit aan bij de wereldwijde ambitie van Hertz om over de meest premium vloot te beschikken. We zien een duidelijk toenemende vraag naar speciale, prestigieuze auto’s om van te genieten. Onze klanten gaan daarbij voor een ‘experience’."

De auto's zijn maar op één plek in Nederland te huren experiencen, daar waar reizigers op zoek naar een goedkope huurauto voet op Nederlandse bodem zetten: Schiphol. Iets dichterbij de Duitse grens was leuker geweest...