Tesla verjaagt kneuzen en blokkeertrucks

Het is uitermate vervelend als je je Tesla wil opladen en er staat een gigantische blokkeerpickup voor de Supercharger. Om dat te voorkomen heeft Tesla China een oplossing gevonden: een neerklapbaar hekje.

Er zijn mensen die niet in willen zien dat een Tesla milieuvriendelijker is dan een dinosaurusverbrandende vijfliter V8. Deze lui strooien met het argument dat "een Tesla op kolenstroom rijdt en dat is veel erger enzo." Niets van waar natuurlijk, maar het neemt niet weg dat de 'milieustrijders' hun grote pickup truck voor Tesla's oplaadpalen plaatsen. Dat geintje moest maar eens afgelopen zijn en daarom heeft Tesla China actie ondernomen en de Superchargers van hekjes voorzien.

De oplossing voor het ICE'ing probleem komt in de vorm van een hekje dat de toegang voor zelfbenoemde milieu-activisten blokkeert. Degene met een Tesla kan op afstand het hekje van het slot laten halen om vervolgens zijn Model S,3,X er te plaatsen voor wat hoognodig elektrosap.

Of het initiatief van de Chinese tak van Tesla ook internationaal uitgerold gaat worden is nog niet duidelijk. Het lijkt voor alsnog alleen in China nuttig omdat ze daar niet heel erg van de opgehoogde pickups zijn. Een van deze bro-trucks parkeert hem in de VS simpelweg over het hekje heen waardoor het alleen maar lastiger wordt om deze weg te slepen met een Model X.