Koop niet: Fiat Multipla in "Max Verstappen"-livery

Vervoer van en naar een Formule 1 Grand Prix kan je op vele manieren doen. Een auto is het handigst als de race in de buurt is, maar laat het dan alsjeblieft niet deze Fiat Multipla zijn.

We hebben al meerdere op de kleuren van Max Verstappen geïnspireerde voertuigen voorbij zien komen. De leukste was tot nu toe een stadsbus met biertap. Deze tot Max Verstappen 33 110 Red Fool Racing omgedoopte Fiat Multipla is een leuke bijkomstigheid. 

Het fijne aan deze Multipla is dat hij door de nieuwe wrap aanzienlijk is opgeknapt voor het oog. En die extra vleugel op het dak zorgt ook nog eens voor een hoger brandstofverbruik betere wegligging, wat de Fiat wel kan gebruiken. Zeker omdat de 1.6 liter benzinemotor het tripje naar Spa niet leuker maakt met zes mollige Verstappenfans in de auto. Nu is een Multipla met een kilometerstand van bijna twee en een halve ton niet bepaald betrouwbaar te noemen, maar gelukkig heeft de huidige eigenaar geen cent bespaard om hem weer fatsoenlijk de weg op te krijgen: De koppeling, schokdempers en distributieriem zijn bijvoorbeeld onlangs nog vervangen. 

Maar zoals het goede gezegde gaat: Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Het blijft echter een Fiat Multipla, dus je moet wel een masochistische avonturier zijn om daar €1.400 aan uit te geven.