Assen zet lasers in in strijd om Grand Prix

Nog een paar dagen en dan moet het verlossende woord vanuit Zandvoort komen of er wel of niet een Grand Prix van Nederland gaat komen. Tot die tijd geeft Assen de strijd niet op. De noorderlingen zetten nu lasers in

De strijd om de Grand Prix lijkt al lang en breed gestreden. Zandvoort is bij Liberty Media grote favoriet en heeft exclusief de tijd tot 31 maart om de deal rond te krijgen. Lukt het niet, dan kijkt de organisatie naar Assen over de grens, want daar staan nog genoeg aanbiedingen open. Maar dat deert de Noorderlingen niet, zij gaan gewoon vrolijk verder met actievoeren voor de Nederlandse GP. De ene ludieke actie na de andere verschijnt vanuit de stad die er financieel klaar voor is. Dit keer iets met lasers.

Gisteren werd er met lasers op verschillende gebouwen in Amsterdam en Zandvoort geschoten. Hiermee projecteerde ze de tekst 'Assen is er klaar voor'. Onder andere de Johan Cruijff ArenA waar Nederland tegen Duitsland moest voetballen en het Rijksmuseum werden onder vuur genomen. Hiermee wil de organisatie laten weten dat het TT-Circuit er helemaal klaar voor is.

Voorlopig is deze actie niet de laatste vanuit Assen. De Businessclub Grand Prix Assen heeft nog een aantal ludieke acties op de kalender staan.