Koop dan: villa met kartbaan in achtertuin

Altijd al een kartbaan in de achtertuin willen hebben en net de loterij gewonnen? Komt dat even goed uit. want dan hebben we net het perfecte huis voor u gevonden. 

Wordt het huis te klein voor kleine Max met zijn skelter met nummer 33 en zijn race-ambities, en heeft u er genoeg van om hem elk weekend naar karttraining te brengen? Dan wordt het tijd om over de grens te kijken voor een oplossing. In Noord-Ierland staat namelijk een prachtige villa te koop waar u alleen nog maar de achterdeur hoeft te openen om kleine Max aan het werk te zetten in een kart. In de achtertuin ligt namelijk een 980 meter lange kartbaan. 

De kartbaan is dan ook de trekpleister van het hele landgoed. Het huis doet er overigens niet voor onder, want die beslaat ruim 600 vierkante meter, heeft een zwembad, een douche voor meerdere personen tegelijk, een bioscoop en drie garages. 

Natuurlijk zijn er ook nadelen, zo ligt het in Noord-Ierland en moet kleine Max dus wel een coureur zijn die met regen overweg kan. Daarnaast ligt het op ongeveer een uur rijden van Belfast nabij het dorpje Mid Ulster, wat zich vertaalt naar 'in the middle of nowhere'. Voordeel is dan weer dat de prijs best meevalt met 2,25 miljoen pond (ongeveer €3,50 na Brexit).

Hoewel het dus een geweldig aanbod lijkt staat het pand alweer bijna een jaar te koop. We berichtten al eerder over deze buitenkans, maar nog niemand is erop gedoken. Zou er zich een addertje onder het gras schuilhouden?