VIDEO. Amerikaan livestreamt rit met 300 km/u en aanhouding

Social media is er om jouw geweldige ervaringen te delen met anderen. Precies dat deed redneck Beau Alan Rogel toen hij het gas van zijn Shelby GT350 opentrok. Hij streamde het geheel live inclusief de aanhouding aan het einde.

Als je een Ford Mustang Shelby GT350 voor de deur hebt staan, dan is het begrijpelijk dat je die V8 af en toe even aan het werk wilt zetten. Maar op de manier waarop de Amerikaanse Beau Alan Rogel dit deed is niet aan te raden. Hij tikte snelheden van bijna 300 km/u aan terwijl hij met een hand aan het stuur door het verkeer slingerde, en met z'n mobiel in zijn andere hand alles aan het livestreamen was.

Gelukkig viel het verschrikkelijke rijgedrag al snel op bij de lokale autoriteiten die hem na een korte achtervolging aan de kant zetten. Ook dit wist Rogel te filmen. Hij wist zich ter plekke onder enige straf uit te praten, maar bij nader onderzoek van de politie bleek Rogel nog gezocht te worden voor wat andere criminele activiteiten. De beste man is de volgende ochtend in alle vroegte van zijn bed gelicht en mag zich nu verantwoorden voor zijn daden.