BMW X3 M of X4 M rijden? Dit kost het u

Voor het eerst sinds hun creatie heeft BMW M-varianten van de X3 en X4 gemaakt, want ook naar bloedsnelle SUV's is er vraag. Klanten moeten wel bereid zijn hun knip te trekken, want de prijzen zijn geenszins mals...

De X3/X4 M hebben standaard 480 pk en 600 Nm. Schaft u het Competition Pack erbij aan, dan krijgt u 510 pk uit de drieliter zes-in-lijn met dubbele turbo. 0-100 gaat in 4,1/4,2 seconden en uw wielkasten worden gevuld met 20 inch lichtmetaal. Wie opteert voor het Competition Pack, krijgt "een BMW M Sport uitlaatsysteem, 21 inch lichtmetalen M wielen in V-spaakstyling (765 M) in Bi-colour Schwarz, Adaptief M onderstel, M Sportstoelen voor en  uitgebreide BMW Individual hoogglans Shadow Line details met een BMW nierengrille en uitlaateinddempers uitgevoerd in hoogglans zwart."

Dan de hamvraag: hoeveel centen moet u reserveren voor een exemplaar? BMW Nederland wil minstens 136 mille ontvangen voor hun geweldenaars: 

Samengevat: voor de prijs van een gemiddelde koopwoning in Delfzijl koopt u een X3 M Competition zonder opties. Dus mocht u in Oost-Groningen wonen, en van plan zijn met eigen geld een huis te kopen: u kunt ook bij uw ouders blijven wonen en een X3 M voor de deur zetten. Het is het overwegen waard.