BEELD. Dit is de elektrische Aston Martin Rapide-E

Chinezen houden van grote, lange auto's, dus dan laat je als Aston Martin op de autoshow in Shanghai je langste en grootste auto zien. Of tenminste de elektrische variant ervan: de Rapide-E. Hij is klaar voor productie, en er komen er maar 155 van.

De autoshow in Shanghai ging gisteren van start en klapt uit zijn voegen van verlengde auto's. Het is een raadsel waarom het kortste volk ter wereld de meeste beenruimte eist, maar autofabrikanten zijn niet gek en luisteren alleen naar het gekletter van de binnenrollende yuans. Daarom is het logisch dat Aston Martin juist deze autoshow verkiest om het nieuwste, langste en meest elektrische model van het merk aan de wereld te tonen.

De nieuwe Aston Martin Rapide E is niet de eerste volledig elektrische auto van het merk, maar wel de modernste. Mocht je alle technische details willen weten, dan raden we je aan om even HIERRR te klikken, want we hebben de auto al uitvoerig besproken in een eerder topic. Voor nu laten we het vooral bij nieuwe afbeeldingen en een smakelijke video zonder V8 of V12-grom.