Grease monkeys opgelet! Louwman Group zoekt monteurs

Ja, leuk, autorijden. Maar die 9 miljoen personenauto’s in Nederland moeten natuurlijk ook onderhouden worden. U raadt al waar dit naartoe gaat: een van Neerlands grootste importeurs en dealers zoekt onderhoudsmonteurs (m/v).

Ben je van het type dat vroeger altijd al bij je vader in de garage meekeek en momentsleutels aangaf? Iemand die een koppelingsplaat van een vliegwiel kan onderscheiden, nooit koel- en remvloeistof zou verwisselen, en zich als leerling nooit in de luren liet leggen toen er werd gevraagd of je even bougievonkjes kon halen? Niet vies van een beetje elbow grease? Dan zoekt Louwman jou.

Louwman Group is als een van de grootste automotive bedrijven van Europa en is in Nederland importeur voor de merken Toyota, Lexus, Suzuki en Morgan. Daarnaast voert Louwman Group ook merken als Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi, smart, McLaren en Maserati. Tot het portfolio behoren zowel personen- als bedrijfswagens.

Goede vakmensen zijn goud waard, dus wie zijn vak verstaat en de handjes laat wapperen, zit gebeiteld. Bij een werkgever als Louwman lopen de taken uiteen van technisch onderhoud verrichten, schade herstellen tot een auto op maat maken. Hoe dan ook werk voor mensen die liever niet stilzitten, maar lekker klussen aan gerse wagens. Bovendien is een carrière als sleutelaar de eerste stap op de ladder naar succes. Wist je dat Charlie Whiting ook ooit monteur was? En Gunther Steiner. Wat dacht je van the Fonz? Inderdaad: ook monteur. Je ziet, om de top te bereiken moet je monteur geweest zijn.

Geïnspireerd geraakt door deze woorden? Check dan snel wat Louwman voor jou kan betekenen, en vice-versa, op www.werkenbijlouwman.nl. Hier vind je 12 portretten van diverse monteurs, een goede dwarsdoorsnede van de verschillende locaties/bedrijven/merken waar je als monteur voor kunt werken bij Louwman Group. Klik dan