Je zoekt een Ferrari maar kunt die niet betalen? Hier de oplossing

Stel dat je een Ferrari wilt hebben, maar je hebt niet genoeg geld. Dan wordt niet alleen de aanschaf een probleem, maar ook het onderhoud. Een Italiaanse schone heeft immers nogal wat TLC nodig. Deze gereedschapsset kan de oplossing zijn.

Wie nog niet rijk genoeg is voor een complete Ferrari 365 GTB/4 Daytona, kan bijvoorbeeld beginnen met deze originele gereedschapsset. De kit is compleet en omvat een wielmoerhamer, een krik, wat schroevendraaiers, een stel sleutels en meer van die handige spulletjes die je kunt gebruiken om een stukkende Ferrari weer mee tot leven te wekken.

De rol behoorde ooit bij een 365 GTB/4, maar die auto zit er niet bij. Zonde, want het is een mooie Ferrari. Wie ooit een dergelijke machine in de garage wil hebben staan kan vast gaan oefenen met de gereedschappen zodat de 4,4 liter V12 van de wagen straks geen geheimen meer kent.

Bieden kan bij RM Sotheby's. De veilers verwachten ergens tussen de €7.500 en €10.000 voor de tools te vangen. Een boel geld, maar de complete auto is nog altijd een stuk duurder. En je kunt hoog of laag springen: ook deze toolkit is gewoon een Ferrari.