Tracy Morgan heeft maar een kwartier plezier van Bugatti

Amerikaanse acteur en komiek Tracy Morgan heeft niet erg lang van zijn Bugatti Veyron kunnen genieten. Al na een kwartier had een onoplettende bestuurster haar auto in de flank van de Grand Sport staan.

Als we de Amerikaanse media mogen geloven kon Tracy Morgan er niets aan doen dat zijn Bugatti Veyron Grand Sport gisteren gebutst werd. De bestuurder van de Honda sloeg zonder te kijken rechtsaf en raakte de auto met een nieuwprijs van ongeveer twee miljoen euro. Wat Morgan voor de Bug betaalde weten we niet, maar de afschrijving op dit soort wagens is doorgaans niet heel erg hoog.

Overigens zag de komiek, beter bekend als Pumpkin Escobar uit Jay and Silent Bob strike back, de humor van de klap niet echt in. Volgens omstanders stapte hij schreeuwend uit en riep hij tegen de bestuurster van de Honda dat hij de auto net had opgehaald en zelfs de dealerstickers er nog op zaten. Gelukkig voor hem is het koolstofvezel van de auto makkelijk te vervangen, maar het zal ongetwijfeld een duur geintje worden.

Tracy is gelukkig helemaal onbeschadigd uit de klap gekomen zo twittert hij. 

Overigens had hij vijf jaar geleden veel minder geluk toen hij in een zwaar ongeluk met een vrachtwagen van een supermarkt terecht kwam. De oververmoeide chauffeur van de truck ramde de limousine waar Morgan en James “Jimmy Mack” McNair in zaten vol. McNair, eveneens een bekende komiek, liet daarbij het leven. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6e4d52ce628', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });