Afrojack rijdt Gumball in deze ge-pimpwrapte Bugatti's

Binnenkort gaat de bekende Gumball 3000-rally weer van start, met in het deelenemersveld deze opvallende jongens: de Bugatti Veyron van Afrojack, en de Chiron van Jeroen van den Berg (waarde: 3,3 miljoen euro).

Aan de Gumball doen elk jaar een hele rits aan bekende en minder bekende namen mee. Ook dit jaar zijn Van Den Berg en Afrojas present, in hun donkergroene Chiron en bruine Veyron Grand Sport Vitesse. Hoewel, deze kleurtjes zien we niet, want de heren hebben hun Bugs bij JD Customs van een blauw velletje voorzien, met oranje accenten.

Op 7 juni gaat de Gumball van start op Mykonos. Via Thessaloniki, Porto Montenegro, Venetiƫ, Monaco en Barcelona eindigt de karavaan uiteindelijk op Ibiza. De Bugs van de heren Berg en Jas worden vergezeld door onder andere een straatlegale Aston Martin Vulcan en een Koenigsegg Agera RS.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc4d07b1e0a7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });