TERUGKIJKEN. De winnende race van Max Verstappen in beelden

Voor het tweede jaar op rij wint Max Verstappen de Grand Prix van Oostenrijk, de thuisrace van Red Bull Racing. Een schitterende race die laat zien dat spanning in de Formule 1 nog bestaat. Een terugblik op het weekend.

Winnen tijdens de thuisrace van je hoofdsponsor en voor een grotendeels oranjegekleurd publiek vanwege je priv├ęsponsor. Waarschijnlijk is er geen beter visitekaartje dat je in de Formule 1 kunt afgeven. Max Verstappen deed het gisteren, nadat hij het huzarenstukje vorig jaar ook al vertoonde. Met zijn inhaalacties op de baan kwam hij van een zevende plaats na de mislukte start terug naar de eerste plaats. Vijf daarvan speelden zich echt op de baan af. Vooral de laatste, waarmee hij Charles Leclerc zijn eerste Formule 1-overwinning ontzegde, was een gutsy move en zorgde ervoor dat het nog uren duurde voordat iedereen zeker was van zijn overwinning.

We kijken terug op de oranjezondag met een groot fotoalbum.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2d6ce531953', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });