Dit zijn McLarens Formule 1-coureurs voor 2020

We zijn pas negen races in het 2019-seizoen, maar McLaren heeft zijn rijders voor het volgende seizoen al vastgelegd. De line-up is schokkend, want FERNANDO ALONSO KEERT TER...haha nee, het zijn gewoon weer Sainz en Norris.

McLaren is wat ons betreft dé verrassing van het huidige Formule 1-seizoen. Ook hier gaat de ongeschreven regel op dat een renstal een paar jaar nadat Fernando Alonso is gekomen opeens significant beter gaat presteren. De Spanjaard lichtte na jarenlang geen deuk in een pakje boter te hebben gereden zijn hielen in Woking, en maakte plaats voor Carlos Sainz van Renault en Lando Norris uit de eigen kweek. De resultaten zijn verbluffend: McLaren-Renault zit in een klap vooraan bij de subtop, en rijdt zelfs het Renault-fabrieksteam naar huis.

Bovenstaande komt niet in de laatste plaats door de coureurs. Dat Sainz een topper is wisten we al, en Norris heeft meer dan overtuigend zijn visitekaartje afgegeven. Daarnaast is het een eersteklas pretvogel en een memelord bovendien, wat een verademing tegenover het serieuze koppel Alonso/Vandoorne. Alleen uit PR-overwegingen zou je zo'n jongen al willen houden, en aangezien hij in de McLaren ook nog eens de sterren van de hemel rijdt, was de keuze voor het team simpel: we houden beide mannen voor het seizoen 2020. 

Het team kondigde de ongewijzigde lineup aan middels een parodie op de filmposter van Step Brothers. Choice excellent, my friends. Rest ons slechts een vraag: wanneer en waar is de fucking Catalina wine mixer?!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f6732755c85e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });