Rich Energy-baas blijft Haas dissen alsof hij een kleuter is

De vete tussen Rich Energy en Haas bereikte tijdens de Grand Prix op Silverstone een nieuw bizar hoogtepunt. Nadat Romain Grosjean en Kevin Magnussen elkaar uit de race tikten, verstuurde CEO Willam Storey een tweet die werkelijk belachelijk is.

De strijd tussen William Storey enerzijds en Haas F1 anderzijds heeft tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië weer een nieuwe climax bereikt. De tweet van het officiële account van de energiedrankjesfabrikant disst Haas F1 alsof er een volstrekte gek achter de knoppen zit. 

William Storey heeft met Paint zitten kleuren op een foto van een melkwagentje en de Formule 1-bolides  van Haas daarmee vergeleken. De man is kennelijk een losgeslagen idioot, die het motto "there's no such thing as bad publicity" naar een nieuw niveau weet te tillen.

Afgelopen woensdag zegde William Storey via twitter zijn sponsorcontract met Haas F1 eenzijdig op. Het Amerikaanse Formule 1-team wist echter van niets en reed dit weekend gewoon met de plaatjes van Rich Energy op de auto's van Romain Grosjean en Kevin Magnussen. Later op donderdagmiddag geven de overige aandeelhouders van Rich Energy aan dat hun CEO voor zijn beurt heeft gesproken: zij willen door met Haas F1 (Storey niet).

De volgende bizarre wending komt wederom via Twitter als het @Rich_Energy tweet dat de overeenkomst echt door de shredder moet. Op vrijdag volgt een nog verwonderlijker bericht waarin Storey spreekt van een verraderlijke poging om de macht in het bedrijf te grijpen. Wat nu de status is van Rich Energy, zijn CEO en de aandeelhouders, is niet duidelijk. De tweet van zondagmiddag zal echter vast nog een staartje krijgen.