Hakim Ziyech rolt vanaf nu Lamborghini met 650 pk

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech heeft zichzelf een cadeautje gegeven. Ongetwijfeld mede om het succesrijke jaar van de Amsterdamse voetbalclub te vieren. Hij zocht een Lamborghini Urus uit (en liet hem niet eens wanstaltig tunen).

Geld moet rollen, en omdat voetballers nogal veel euro's hun portemonnee in rollen, moeten ze daar maar snel wat mee kopen. Om in het thema rollen te blijven, heeft baller Hakim Ziyech zijn portemonnee meegenomen naar VDM Cars (who else?) om een nieuwe wagen uit te zoeken. Het is een zwarte, excuus Nero Helene, Lamborghini Urus geworden. Zo rollen voetballers nou eenmaal.

Gefeliciteerd met je nieuwe wagen, pas op voor rode kruizen boven de weg, en zorg ervoor dat je niet te vaak wordt geflitst. En hou de wagen zo, want een zwarte Urus, met niet teveel tuning erop is een prima verschijning op de weg.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dd5bc104e03f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });