Zo klein lijkt Lewis Hamilton in een dikke Maybach

Lewis Hamilton is met zijn 1,74 meter voor Britse begrippen niet bepaald een onderdeurtje, maar kijk wat er gebeurt als je hem in een voluptueuze conceptslee van ruim 6 meter lengte zet. Dan vind je 'm nauwelijks nog terug.

In de aanloop naar de Grote Prijs van Duitsland gaat Mercedes vol op het PR-orgel. Ze zijn per slot van rekening hoofdsponsor én het is de enige Duitse race op de kalender. Om die reden zagen we al een DTM-battle van Toto vs. Lewis, en stuurde Mercedes diezelfde Lewis bij de enorme Mercedes-fabriek in Sindelfingen langs. Hier bleek hij gecharmeerd van de Vision 6 Cabriolet, getuige het fotomomentje. Zodra hij erin gaat zitten verandert Lewis ineens in Lil' Lewis. Geen gekke bijnaam voor iemand met rap-aspiraties.

Wat we ons afvragen: zou Valtteri Bottas geen zin hebben in dit soort dingen, of is zijn PR-waarde gewoon vele malen lager dan die van golden boy Hamilton? Toen Lewis bij McLaren vertrok bedong hij juist dat hij wat minder PR-activiteiten wilde doen, aangezien hij hier in Woking mee overspoeld werd.