Politie arresteert dronken koffiejunk

Kent u dat fabeltje van 'een pot koffie voordat je met drank op gaat rijden, en je bent weer fris'? Klopt natuurlijk geen bal van, zelfs niet met een halve pallet koffie. Dit is precies wat de pliesie in Zwolle in de kofferbak van een alcomobilist aantrof.

Er is altijd wat te beleven in de regio Zwollywood: zo werd gisteren een dronken automobilist opgepakt tussen Zwolle en Kampen. Omdat de man enigszins in de bonen was, besloten de dienders even achterin te kijken. Hier troffen ze een maandvoorraad aan pakken koggie aan. En een krop bladsla... vraag ons ook niet waarom. 

Het gegronde vermoeden bestaat dat de pakken afkomstig zijn van diefstal. Dat, of de bestuurder wil de politie in de snelfiltermaling nemen.  We moesten overigens wel lachen om de afsluiter in het lokale sufferdje: "De politie is op zoek de eigenaar van de koffie. Als je de pakken koffie mist kan je contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook". Wedden dat Riek uit Zwartsluis morgen belt met de boodschap: 'verhip, ik bin inderdoad neegntig pakk'n koffie kwiet!'. Morgen op Autobahn: een grote komkommerroof.