Inbrekers bij Pierre Gasly: dure horloges en helmen gestolen

AlphaTauri-coureur Pierre Gasly wachtte gisteren een onaangename verrassing toen hij terugkwam uit zijn coronabubbel rondom de Formule 1. Inbrekers hadden zijn huis opengebroken en zijn er vandoor gegaan met veel mooie spullen van de Fransman.

Pierre Gasly

Pierra Gasly's huis in het Franse Rouen, in de streek Normandië, is onlangs opengebroken door inbrekers. Toen de Franse coureur gisteren thuiskwam van zijn wekenlange tocht langs Silverstone en Barcelona, vond hij een puinhoop en veel minder spullen dan hij aanvankelijk had.

De rovers gingen er vandoor met zijn dure BRM horloges, die allemaal zijn naam erop gegraveerd hebben staan. Ook de TAG Heuers, die hij ongetwijfeld overhield aan zijn stint bij Red Bull Racing, zijn weggehaald. Andere sieraden, zonnebrillen zijn ook gejat. Zelfs de collectie racehelmen van Pierre is meegenomen.

Gasly roept iedereen op om opmerkzaam te zijn als de spullen worden aangeboden. Vooral de BRM's met zijn naam erop kunnen niet verkocht worden, evenals de helmen aangezien die niet in grote oplages gemaakt worden.

Nieuws
  • Red Bull Content Pool