Steijn Schothorst: 'Ik vind niet dat dit de oude Max Verstappen was, hij deed het gewoon goed'

Voor de 65e keer sprong de redactie van Autobahn de studio in voor een liveshow annex podcast. Thema: de GP van Mexico 2019, waarin Max Verstappen een van de hoofdrollen vervulde. Helaas leverde dat geen podium op.

ASFALT 65

Het weekend in Mexico verliep met pieken en dalen voor Max Verstappen. Goede en minder goede sessies in de trainingen, daarna twee waanzinnig goede rondes in de kwalificatie die hem de pole position opleverden. Daarna de straf van drie plaatsen, waardoor hij achter Lewis Hamilton moest starten op zondag. Bij die start ging het eerst waanzinnig goed, toen weer minder door een touché met Hamilton, vervolgens de terugval naar P8 en de schitterende inhaalactie op Valtteri Bottas. Dat leverde echter weer een lekke band op en een terugval naar helemaal achteraan het veld. 

Was Max Verstappen te gretig of hoort dit gewoon bij het racen en was hij weer het pispaaltje van de stewards? Steijn, Koen en Matthijs doken de studio in met de prikkelende vraag "Was Max Verstappen 1.0 weer terug in Mexico?" Luister hier het resultaat van de bespreking in ASFALT #65, de Autobahn podcast met een ongezonde voorliefde voor Formule 1.

Luister hier de podcast:

Soundcloud
iTunes
Spotify
Google Podcasts