Viaplay komt met Formule 1-tiendaagse

Nog even geduld en dan is de Formule 1-zomerstop voorbij. Op vrijdag 26 augustus begint de eerste vrije training na de zomerstop voor de Grand Prix in België, en dat is niet het enige waar we van kunnen genieten. Zo staat Viaplay vanaf 26 augustus tien dagen lang in het teken van Formule 1.

Viaplay

Vanaf vrijdag 26 augustus telt Viaplay af naar de Dutch Grand Prix 2022. Viaplay trakteert kijkers tijdens de tiendaagse op zo'n 37 uur live content, waarvan 25 uur is gereserveerd voor de Dutch Grand Prix.

Zandvoort Shakedown

Als vanaf vrijdag 26 augustus om 14.00 uur de vrije training van de Grand Prix in België op het circuit van Spa Francorchamps plaatsvindt, start ook de Formule 1-tiendaagse. Niemand minder dan Amber Brantsen presenteert vrijdagavond de talkshow Shakedown. In dit programma wordt teruggeblikt op de eerste dag na de zomerstop. Zaterdag 27 augustus wordt de kwalificatie van de GP om 16.00 uur verreden, en op zondag 28 augustus start de race om 15.00 uur. Uiteraard is dit allemaal te volgen via Viaplay.

Als de GP in België erop zit, verplaatst de GP zich naar het circuit in Zandvoort. Vanaf maandag 29 augustus tot en met zaterdag 3 september volgt dan ook de dagelijkse talkshow Zandvoort Shakedown, tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Deze talkshow vindt tot en met woensdag in studio Hilversum plaatst en vanaf donderdag wordt Zandvoort Shakedown uitgezonden vanaf het circuit van Zandvoort.

Op zondag 4 september vindt de GP van Zandvoort plaats en is alles van 8.30 uur tot 18.00 uur live te volgen via Viaplay.

Gasten

Amber Brantsen presenteert de Formule 1-tiendaagse, maar doet dat niet alleen. Zo wordt ze bijgestaan door alle vaste Viaplay-analisten waaronder Tom Coronel, Christijan Albers en Giedo van der Garde. Ook zullen verschillende analisten aanschuiven, terwijl pit-reporter Stéphane Kox en verslaggevers Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het laatste nieuws vanaf het circuit brengen. Van vrijdag tot met zondag wordt het team aangevuld met Anne-Marie Fokkens, die vanuit het dorp en langs het circuit de fan-beleving naar de huiskamer brengt.

Nieuws
  • Viaplay
  • BrunoPress