Max Verstappen mist mediadag Saoedi Arabië vanwege ziekte

De kampioenschapsleider zal vandaag de pers niet te woord kunnen staan. Na een paar dagen ziekte heeft Verstappen zijn vlucht een dag uit moeten stellen.

Max Verstappen mist mediadag Saoedie Arabië vanwege ziekte

Na een ongenaakbaar optreden in Bahrein maakte Max Verstappen zich op om het kunstje weer over te doen in Saoedi Arabië. De gebruikelijke routine van de Nederlander is echter verstoord door ziekte.

Max was een paar dagen uit de running door een naar gevalletje buikgriep. Verstappen had het zo zwaar dat hij een extra dag nodig had om te herstellen. Door het uitstellen van zijn vlucht mist hij vandaag de traditionele mediadag.

Vlucht op vrijdag

Verstappen heeft van de Formule 1 uiteraard een vrijstelling gekregen van zijn mediaverplichtingen. In een tweet meldde de tweevoudig wereldkampioen dat hij zich alweer beter voelde en vanaf vrijdag op het circuit te vinden zal zijn.

Het is niet bekend hoeveel invloed de ziektperiode zal hebben op zijn fitheid voor de race. Wellicht krijgt de rest van de grid nu een kans om de hegemonie van de Nederlander even te doorbreken.

Formule 1
  • Red Bull Content Pool, NL Beeld / Proshots