Player 0.0: SIM-race jezelf een weg naar Zandvoort en neem het op tegen Max Verstappen

Neem jij het op tegen Max Verstappen?

sim-racen tegen max verstappen

Heb jij altijd al gedroomd van racen tegen Max Verstappen? Dat kan nu werkelijkheid worden. Eind augustus staat Zandvoort weer een heel weekend in het teken van de Dutch Grand Prix. In aanloop naar het raceweekend komt Heineken met een nieuw initiatief: Player 0.0. Een SIM-racecompetitie die is ontwikkeld in samenwerking met Max Verstappen, die ambassadeur is van Heineken 0.0. De racecompetitie eindigt op Zandvoort, waar de beste racers in het raceweekend strijden om de ultieme hoofdprijs: de internationale SIM-race finale later dit jaar met Max Verstappen.

Zo werkt het:

In de nieuwe Player 0.0 competitie gaat Heineken op zoek naar de beste SIM-bestuurder van Nederland. Iedereen in Nederland kan zich kwalificeren voor de finales. Dit doe je door een tijd neer te zetten op het circuit van Zandvoort in de F1-game van EA Sports en hiervan een screenshot te delen via de speciale competitiepagina. Indien je het spel zelf niet hebt, kan je je ook kwalificeren bij een van de Player 0.0 SIMS in de deelnemende Racesquere vestigingen in Utrecht, Zwolle en Alkmaar.

Op zondag 27 augustus strijden de 18 snelste coureurs van Nederland tegen elkaar in de Heineken Fanzone op het circuit van Zandvoort. Meedoen kan tot 18 augustus 2023.

Player 0.0

Ben je (nog) niet zo'n SIM-racetalent maar wil je toch graag meedoen? Dan is kwalificeren zeker aan te raden. Je hoeft namelijk niet persé de snelste tijd te hebben om aanwezig te zijn op de finale in Zandvoort. Er worden ook 18 wildcards uitgedeeld onder de overige spelers. Zij racen op zaterdag 26 augustus tegen elkaar en maken kans op twee tickets voor de Dutch Grand Prix op zondag. De winnaars mogen dan plaatsnemen op de Heineken Player 0.0 Pitwall bar. Ook gekwalificeerde finalisten en dagwinnaars krijgen een toegangskaart met een +1.

Player 0.0 is een internationaal fenomeen, dat beschikbaar is voor alle Formule 1 fans in Australië, Canada, Nederland, Mexico, Brazilië en de Verenigde Staten. De internationale finale vindt later dit jaar plaats.

Formule 1
  • Heineken Player 0.0