Deze F1-coureur stuurde Sylvana IJsselmuiden een 'booty call'

Sylvana Indira Nikita IJsselmuiden, zij is gek op de autosport en autosportliefhebbers op haar. De presentatrice is een knappe blonde verschijning, dus niet gek dat dat deze coureur ook is opgevallen.

Sylvana IJsselmuiden

Afgelopen weekend was het feest in Zandvoort. De Dutch Grand Prix was een groot succes: regen of geen regen, de Nederlandse Formule 1-fans maken er altijd een mooi weekend van. En het feit dat Max Verstappen als eerste over de finish kwam, was de kers op de taart. Of was de aanwezigheid van Sylvana IJsselmuiden dat?

Radio 538

Natuurlijk was Sylvana IJsselmuiden het hele weekend van de partij. Hoe kan het ook anders? De blondine is gek op de autosport en gaat de coureurs wereldwijd achterna. Toch vond ze tijd om even bij Frank Dane aan te schuiven bij Radio 538. Hij was op het circuit van Zandvoort aanwezig met een studio. "Dankzij haar hoeft de eigenaar van Dumpert nooit meer te werken, sinds zij Instagram heeft is de gemiddelde schermtijd in Nederland verdubbeld en voor veel F1-fans is haar zien vandaag het hoogtepunt", aldus Dane bij de aankondiging van IJsselmuiden.

"Jeetje jongens, ik word helemaal verlegen van deze aankondiging. Wat superlief", reageert de presentatrice. Wanneer de radio-dj aan haar vraagt of ze nog wel normaal over het circuit kan lopen, geeft Sylvana aan zich een soort Beyoncé te voelen. "Ik voel me een beetje arrogant als ik dat zeg."

Volgens Frank is IJsselmuiden de "perfecte vrouw" voor alle aanwezige mannen tijdens de Dutch GP. Zij zou de mannen die daar rondlopen écht begrijpen.

Feesten met Max Verstappen

Niet alleen geniet de presentatrice van de feestjes tijdens het weekend in Zandvoort. Ook samen met Max Verstappen heeft ze wel eens een leuk feestje gevierd. "Rico wilde het niet vertellen, maar die kan wel uitgaan", vertelt de blondine lachend. "Hij is heel serieus, gewoon een topsporter, maar tijdens de zomerstop of als het Formule 1-circus voorbij is, dan geniet hij er even van", gaat Sylvana Verder.

IJsselmuiden vergelijkt het met profvoetballers. Tijdens het seizoen knetterhard je best doen en daarna even genieten. "Als je dan naar een club gaat is het wel echt helemaal afgesloten. De meest dure flessen champagne, cocktails." De nuchtere Friezin vindt het allemaal "best een beetje overdreven."

Lando Norris

Max is niet de enige coureur waar Sylvana wel eens contact mee heeft gehad, want wanneer Sylvana geconfronteerd wordt met haar eerdere contact via Instagram en een datingapp met Lando Norris, heeft ze een recenter verhaaltje te vertellen. "Hij was laatst ook weer in Amsterdam en toen had ik inderdaad om vier uur s 'nachts wel een dm: 'Are you in Amsterdam'", vertelt ze in de studio. "Ik zei: 'I am in Friesland'", lacht de Friezin.

Om de F1-coureur op te zoeken tijdens de Dutch GP vindt Sylvana toch een beetje ongemakkelijk.

Formule 1
  • Radio 538
  • NL Beeld / Heukers Media