Trakteer jezelf: Hier koop je de McLaren F1 LEGO-set tijdelijk voor een heel zacht prijsje

Trakteer jezelf op een nieuwe hobby deze herfst.

McLaren LEGO f1 aanbieding korting

Sinds vorig jaar kan iedereen zich dankzij de Lego Technic McLaren een beetje coureur wanen. Of in ieder geval een Formule 1-monteur. Het model, dat bestaat uit 1432 verschillende stukken is gebaseerd op de MCL-36. Met grotere wielen, de herkenbare voor- en achtervleugel en de opvallende vaantjes over de wielen in de miniatuur-McLaren in grote lijnen hetzelfde als de race-auto van vorig seizoen.

Schappelijk bedrag

Dat het Formule 1-team uit Woking inmiddels alweer met een nieuwe auto op de grid staat, betekent echter niet dat de LEGO-variant nu voor een klein prijsje te halen is. De adviesprijs die wordt gehanteerd op de website van LEGO is nog altijd €199,99. Maar dankzij de Bol.com 7-daagse haal je hem daar nu tijdelijk voor een heel schappelijk bedrag.

Het webwarenhuis geeft de hele week flinke kortingen op een groot deel van het assortiment. Vandaag staat de LEGO McLaren daarom voor slechts €117,99 online. Hoewel het bouwwerk daar met een gemiddelde prijs van €151,98 sowieso al goedkoper is dan bij LEGO zelf, ligt de huidige vraagprijs alsnog 22% lager. Een mooie reden om jezelf een cadeautje te gunnen voor de aanstaande donkere maanden.

Papaya

Naast de bovengenoemde details, is de LEGO-McLaren ook uitgerust met functionele vering, een DRS-klep en een zichtbare, draaiende V6-motor. Natuurlijk is het model uitgevoerd in het bekende papaya oranje met blauw. En hoewel het hier om een miniatuur gaat, zijn de afmetingen alsnog vrij fors. Op de website lezen we dat het model 13 centimeter hoog, 65 centimeter lang en 27 centimeter breed is. Maar alvast nadenken over een plek om de afgebouwde wagen tentoon te stellen, dus.

Formule 1
  • McLaren/LEGO