Negen keer autospam tijdens de Super Bowl 2016

Ook dit jaar werd door autofabrikanten het BNP van een klein land uitgegeven aan hip & fancy autofilmpjes om te lachen tijdens de Super Bowl. Autobahn trok voor één keer de paarse broek aan en heeft de belangrijkste onder elkaar gezet.

Een vrij saaie commercial van Acura over de nieuwe NSX. Geen verhaal, geen goede grap en geen bekende personen. Gewoon de  geboorte van de sportauto die daarna vol gas de loods verlaat. Zo simpel kan het zijn.

Audi herinnert de Amerikanen er nog maar eens aan dat ze ooit naar de maan vlogen en nu niet meer. Lekkere feelgoodknaller met een dikke R8 en soundtrack van de onlangs overleden David Bowie. Janken!

NFL-speler Odell Beckham Jr. en actrice/modellekkertje Emily Ratajkowski mogen deze Superkom de  rebadge van de Opel Cascada aan de Amerikaanse man/vrouw brengen. Yes, it's a Buick (no, it isn't).

Zingende schapen en een pratende hond. Honda wil zich bij hun nieuwe pick-up vooral focussen op het feit dat er speakers in de laadruimte zitten. U mag zelf invullen wat dat zegt over de auto.

In 45 seconden demonstreert Hyundai twee dingen: de auto remt uit zichzelf en vrouwen zijn oppervlakkige wezens. Om deze punten te maken, huurde Hyundai Deadpool Ryan Reynolds en zijn klonen in.

Jeep gaat nostalgisch en patriottistisch, zoals we de laatste jaren van moederconcern Chrysler gewend zijn.

Een commercial over sokken waar ook toevallig een auto in is te zien. De hoofdrol is gelukkig wel voor Christopher Walken, dus dat maakt veel goed.

Mini doet een full force celebrity showdown. Er gaan cheques naar onder meer Serena Williams, Abby Wambach, T-Pain, Randy Johnson, Tony Hawk en Harvey Keitel. Alle sterren komen opdraven om in 30 seconden zoveel mogelijk beledigingen naar de MINI gooien, waarna de conclusie volgt dat de MINI zich niks aantrekt van de pesterijen.

Toyota plugt zijn nieuwe Prius op een erg onverwachte manier. Geen mueslistoffigheid en hypermiling, maar lomp hoeken met het sub-100 pk 1.5'je, want dat kan kennelijk ook. Elke stunt in deze spot is authentiek en niet getruct.