Altijd episch: Rupsband-Nissans knallen door sneeuw

Je kunt natuurlijk met wintersport een paar ski's onderbinden, en met de hele meute netjes binnen de lijntjes kleuren. Nissan had hier geen zin in, en knalde een vloot SUV's op rupsbanden, voor wat custom sneeuwpret.

Fans van Ghostface Killah krijgen bij het horen van de naam meteen een deformatie naar Winter Warz, maar deze 3 Nissans heten Winter Warriors, klein verschilletje. Nissan had nog een uitsmijtertje nodig voor de aankomende Chicago Auto Show, en dus werden een Pathfinder, Murano en Rogue op rupsbanden van 1,20 meter lang en 75 centimeter hoog gezet. Fotograaf en videocamera erbij, profit!

Als kers op de taart heeft elke SUV een tent van 3x3 meter bij zich, mocht je ergens moeten blijven kamperen. Allemaal theoretisch dan, want deze promovoertuigen gaan na Chicago gewoon in de Nissan-opslag. 

OK, de paarse kimono's van Nissan zijn niet bepaald de eersten die met een dergelijk lumineus idee komen: Volkswagen bouwde al eens Touareg op rupsbanden (bovenstaande Snowareg), en in principe is alles op rupsbanden te zetten, van VW-busjes tot dikke penisverlengende Hummers. Vreemd genoeg is de Skoda Yeti nog nooit op een dergelijke manier uitgevoerd.

Enfin, de plaatjes van Nissans gebbetje, die had u nog tegoed. De video vindt u beneden.