Puber (16) jat SL 65 AMG, rijdt naar school

Een Duitse jongen is vroeg aan zijn criminele carrière begonnen door al op zijn zestiende meerdere luxe auto's te jatten. Hij gapte onder meer een krachtige Mercedes-AMG SL 65 die hij gebruikte voor ritjes naar school.

De tiener uit Hamburg is verdacht van betrokkenheid bij een diefstal bij een dealer in Stellingen waar hij eerder stage heeft gelopen. Naast de 630 pk sterke SL ging hij (en mogelijk een paar even onfrisse vriendjes) er ook vandoor met een BMW 530 en BMW 318. De autoliefde lag dus niet alleen bij de ster, ook een dikke BMW kon hij blijkbaar wel waarderen.

De jonge entrepreneur kon niet lang van zijn luxe leventje genieten. Hij liet zijn buit namelijk illegaal in een parkeergarage staan, waardoor de conciërge van de garage de politie inlichtte. Toen de dienders eenmaal ter plaatse waren, was de krachtige SL reeds verdwenen. De dealer had echter al een vermoeden dat de stagiair betrokken was bij deze inside job en bij een kijkje op zijn school werd de snelle cabriolet teruggevonden op de parkeerplaats. De jongen mag bij de rechter verantwoording gaan afleggen voor zijn daden en wij vermoeden dat hij zijn stage ook niet gehaald heeft.