MINI is oud genoeg om te drinken en te blowen

Het zal onze Freudiaanse inslag zijn maar als we 'MINI' horen, denken we niet direct aan groot, volwassen of volgroeid. Dat moeten we beslist wel doen, aldus MINI: MINI is namelijk een volwassen merk. Hoor!

MINI heeft vorig jaar tientallen miljoenen uitgestrooid over zijn Amerikaanse marketingafdeling om consumenten erop te wijzen dat je heus geen jonge hippe makelaar hoeft te zijn om een MINI te kopen. Het Duitse merk met het Britse imago wil dat ouderen, of op zijn minst mensen met een egale huid, ook MINI gaan rijden. 

Oudere mensen hebben namelijk meer geld. Rijkere klanten moeten weten dat er ook grote MINI's worden gemaakt, met vier deuren, sommige zelfs uitgerust met gezwollen SUV-looks die natuurlijk off road cheques uitschrijven die we niet kunnen cashen. No matter, het gaat erom dat MINI moet worden neergezet als premiummerk voor verstandige volwassen mensen. MINI's mogen drinken, maar doen dat met mate, blowen nooit en weten niet wat porno is.

Dat verouderingsproces is alleen wel een tikje riskant. Namelijk door televisie (oudmediaal medium voor bewegend beeld dat niet on demand is) en celebrities. Nu weten wij verder niet wat celebrities zijn, maar ze klinken als een genitale aandoening. En kennelijk hebben die genitale aandoeningen kinderen. Zoals Tony Hawk, de skateboardman, die vier kinderen heeft en die allemaal in een Mini propt. Poef! Kinderen, einde cool imago. Mini is het nieuwe Mercedes. 

Oh wacht,  ze hebben ook Harvey fucking Keitel ingehuurd. Oké, we houden onze bek.