Vrouw rijdt door tot haar banden slicks worden: 'Ik ben maar een meisje!'

De wonderlijke wereld van social media heeft ons weer een bijzonder tafereel voorgeschoteld. Een gebruiker op XTwitter deelde haar enorme verbazing nadat ze erachter kwam dat haar banden tot slicks afgesleten waren. Haar excuus was niet bijzonder politiek correct.

Vrouw rijdt door tot haar banden slicks worden: 'Ik ben maar een meisje!'

In de moderne maatschappij moeten we steeds vaker aannemen dat iedereen gelijk is. Verwachtingen, aannames en vooroordelen zijn immers uit den boze en echte verschillen bestaan niet meer.

Ook in de autowereld wordt er hard aan dat ideaalbeeld gewerkt met allerlei studiebeurzen, hulpprogramma's en zelfs complete raceklasses. Er moet immers progressie geboekt gaan worden.

Zelfgemaakte slicks

Een video op ome Elon's hobbyproject XTwitter heeft al die pogingen om stereotypes naar het rijk der fabelen te verwijzen in één klap onderuitgehaald.

In een korte clip zien we de opvallend egaal afgesleten band van ene '8figuregoat'. De dame is kennelijk stomverbaasd dat ze op een zelfgemaakte set slicks rondrijdt. Haar excuus: 'Ik ben maar een meisje!'

Niet te redden

Uit haar reacties verder in het draadje kunnen we opmaken dat ze niet binnen afzienbare tijd zal beseffen dat het probleem toch echt bij haar ligt. Het onderhoud even uitstellen is één ding, maar doorrijden tot je een set Hards onder je Chevy hebt gaat wel heel erg ver.

Kennelijk woont ze - gelukkig voor andere weggebruikers - in een staat zonder enige vorm van regen, waardoor ze geen enorme ongevallen heeft kunnen veroorzaken. Gezien haar houding tegenover de situatie lijkt dat echter een kwestie van tijd.

Algemeen
  • Pexels