Tietjesnieuws: de nieuwe vlam van Jenson Button

Omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn biedt Autobahn u tussendoor graag wat licht verteerbare kost. Wie is er per slot van rekening niet geïnteresseerd in wie F1-coureur Jenson Button tegenwoordig aanduwt, zeker wanneer dit een Playmate is?

Afgelopen december strandde het huwelijk tussen Jenson Button en Jessica Michibata-Button, amper een jaar na de voltrekking. Kennelijk was het getrouwde leven voor beiden minder bedwelmend dan een verblijf in een villa te St. Tropez, maar ja, shit happens. Erg lang zat JB overigens niet in de piepzak, de Brit heeft de draad weer opgepakt, en date tegenwoordig Brittny (geen spelfout) Ward, een boomlang 25-jarig model uit Sacramento, Californië, dat in januari 2015 de cover van toen-nog-blootblad Playboy als Playmate sierde.

De aandoenlijke term 'tietjesnieuws' (<3 Aaf BC) dekt de lading van haar voorgevel overigens niet geheel. Mevrouw Ward beschikt over een set geplastificeerde pretballonnen (Cup C) waar menig motorboot op stuk slaat. Graag gaven we u een inkijkje in haar psyche, politieke opvattingen, en literaire interesses, maar we hebben alleen fotomateriaal dat we van haar social mediakanalen alsook BrunoPress verzamelden en hieronder op een rijtje zetten, opdat u niet zo veel hoeft door te klikken. 

Sorry, het is behelpen, we weten het.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2b52d01a816', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });