Verstappen vijfde in verregende vrije training

De eerste vrije trainingen van het nieuwe F1-seizoen zijn een feit. In een doorweekt Melbourne zetten de Toro Rosso's in beide sessies een vijfde plek neer: één keer met Max achter het stuur, en daarna met Carlos Sainz.

Echt een goed beeld kon de fan zich door de weersomstandigheden nog niet vormen, maar toch was er een vertrouwd element: in beide sessies eindigde Hamilton bovenaan. Alpha male once again. We beperken ons voor nu tot de uitslagen, en natuurlijk Max' reactie, na zijn eerste en enige sessie van de dag:

Max: It was a bit of a tricky day today: we didn’t complete many laps and the weather conditions were constantly changing… when we went out on slick tyres it would start to rain and when we went out on intermediates, the track would be drying up. It was nice to be back in the car again, and hopefully tomorrow we can spend more time out on track.

Verder was er natuurlijk nog ruimte voor humor om te lachen: nieuwbakken Renault-coureur Kevin Magnussen was de pisang op twitter, waar de draak werd gestoken met zijn nieuwe race-overall.Gelukkig vond 'ie het zelf ook leuk:

En Nico Rosberg maakte een schuiver in FP2. Video HIERRR.