22-jarige ondernemer is zijn exclusieve auto's kwijt

Als je op je 22ste zowel een Lamborghini Gallardo, Mercedes ML, en een Cayenne op dikke pattas bezit, dan zeggen wij 'heel bovenmodaal voor iemand die 3 jaar geleden nog tiener was'. De FIOD zegt wat anders: 'lever maar bij ons in, ouwe witwassert'.

Iemand die 22 lentes jong is, is geboren in het jaar dat Dune de hitlijsten bestormde, dat je elk weekend snaarstrak rondjes kon lopen op de betere gabberfeesten, en ook in het jaar dat Kurt Cobain besloot er een eind aan te breien. Best recent dus. Toch heeft ook de jonge generatie ondernemersgeest en oog voor mooie auto's. Zoals het heerschap uit Sas van Gent (of moeten we hier 'sos van Gent' zeggen?)) dat ondanks zijn prille leeftijd al 4 auto's in zijn bezit had, een dikke BMW en de 3 hierboven genoemde bolides. Mooi spul, maar het loopt wel in de kijker natuurlijk, tussen al die zuunige Zeeuwen.

Dus tenzij je naam Lapo Elkann is, en je verdrinkt in het Agnelli-familiefortuin, kan je er donder op zeggen dat je vroeg of laat als grootautobezitter zonder navenante inkomstenbron bij de instanties in beeld komt. Heeft weinig met haters, niksgunners, danwel kinderachtige pliesies te maken, en alles met het Wetboek. Kennelijk was het in het geval van deze 22-jarige knaap foute boel, en dus kwamen de politie, Belastingdienst, gemeente en de FIOD gezellig allemaal op de koffie, en bij vertrek werden alle auto's meegenomen. Toon je eens wat VOC-mentaliteit en ondernemerschap... Sadtrombone.sfw

Gelukkig hebben we de foto's nog. Mist de Gallardo trouwens zijn hele motorblok? Iets ontbreekt daar in het midden.

Ook in Breetje-da was het vandaag bal. Zeg maar 'dag Audi S5!':