LIVE! De laatste F1 Grand Prix van 2019: Abu Dhabi

Nog één keer racen we in het seizoen waarin de Red Bull van Max Verstappen steeds beter wordt. Volgend jaar gaan we naar Zandvoort, maar nu is het Lewis, Max en Charles onderweg naar de eerste bocht. De race start om 14:10 en hier vind u het liveverslag, de livestreams en alle links.

Live GP Abu Dhabi

Nog een keer rijden we dit jaar een Grand Prix. Voor Nico Hülkenberg wordt het zijn laatste Formule 1-race, want zijn plaats bij Renault is volgend jaar ingenomen door Esteban Ocon. Max Verstappen staat ondertussen op de eerste startrij, naast polesitter Lewis Hamilton. Charles Leclerc heeft aangekondigd dat hij zo hard mogelijk gaat rijden om voorbij Verstappen te komen. Dit kan spannend worden in de eerste bocht!

LIVESTREAMS

We starten om 14:10 uur met het racespektakel in woestijn van de Verenigde Arabische Emiraten. Live meekijken kan op Ziggo Sport en Sky Sports. Voor rondetijdenanalyses, video's, gifjes en al het andere dat niet op uw Tweede Scherm mag ontbreken volgt u @AutobahnEU op Twitter. Hup Nico!

[door een technisch probleempje ziet u hier geen tweets. Onze vrienden van Geenstijl lossen dat graag voor u op: CLIQUE! ]