Tijdschema Mexico: Norris vervolgt jacht op Verstappen in thuisrace Perez

De strijd tussen Lando Norris en Max Verstappen, en Red Bull en McLaren, gaat verder in de Grand Prix van Mexico. De Formule 1 maakt zich op voor de thuisrace van Sergio Perez. 

Het circuit van Mexico

We hebben pas net de ene race gehad of de volgende staat ons alweer op te wachten. De Grand Prix van Mexico is de tweede race in een drieluik in de Amerika's. De strijd tussen McLaren, Red Bull en Ferrari gaat vrolijk verder in de thuisrace van Sergio Perez.

Met nog maar vijf races te gaan, begint de tijd te dringen voor Lando Norris. De Brit heeft een goed resultaat nodig in Mexico wil hij Max Verstappen nog inhalen, zeker na de race in Austin. Hetzelfde geldt voor Ferrari, dat een flinke sprong ingelopen is op Red Bull in het constructeurskampioenschap.

Net als in Austin, is het ook nu weer een solo-evenement voor de Formule 1. De Formule 2 en de F1 Academy moeten nog even geduld hebben voordat zij weer in actie mogen komen.

Net als een week eerder in Texas, wordt ook dit weer een latertje voor ons Nederlanders. Voor 19:30 hoef je niets te verwachten dit weekend. Doordat het dit keer geen sprintrace is, is het misschien iets minder relevant om alles te kijken. Maar voor de die-hard fan is het natuurlijk wel wat onhandig.

Vrijdag 25 oktober

20:30 - 21:30: Eerste vrije training

Zaterdag 26 oktober

00:00 - 01:00: Tweede vrije training
19:30 - 20:30: Derde vrije training
23:00 - 00:00: Kwalificatie

Zondag 27 oktober

21:00 - 23:00: Race